PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lionel Messi wil Eredivisie-aanvaller naar Barcelona halen’

Lionel Messi is naar verluidt geinteresseerd in een speler uit de Eredivisie. De wereldster zou het namelijk wel zien zitten als zijn club een poging gaat ondernemen om Donyell Malen over te nemen van PSV.

Dit weet het Spaanse medium Don Balon te melden. Messi zou Malen voor zijn blessure een aantal keer aan het werk hebben gezien en dat beviel hem wel schrijft het medium. Toch is Malen niet de eerste keus van de Argentijn. Hij zou nog liever zien dat Barca de Braziliaanse superster Neymar of Inter-aanvaller Lautaro Martinez binnenhaalt.

Hoeveel Malen moet gaan kosten is natuurlijk de vraag. Maar zijn blessure heeft de prijs wel een beetje gedrukt. Een transfersom van rond de dertig miljoen euro noemt het medium waarschijnlijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.