PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Atletico Madrid en Valencia azen op sensatie uit de Keuken Kampioen Divisie’

De scouts van Atletico Madrid en Valencia hebben de weg richting de Keuken Kampioen Divisie gevonden. Ze hebben namelijk NEC-speler Anthony Musaba in het vizier. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

De 19-jarige Musaba was dit seizoen één van de smaakmakers bij NEC en kwam tot 7 goals en 5 assists in 25 wedstrijden.

Musaba, een Nederlander met Congolese roots, ligt nog tot medio 2021 vast bij NEC. De Nijmegenaren beschikken nog over een eenzijdige optie tot verlenging voor één extra jaar. Musaba is een tweebenige rechtsbuiten met zijn snelheid en techniek als grootste wapens. Ook Borussia Dortmund en Olympique Marseille zouden hem op het verlanglijstje hebben, maar Valencia en Atlético zijn al een fase verder in hun interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.