PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV blijft nog altijd hopen op komst van Patrick van Aanholt’

PSV mag nog altijd blijven hopen op de komst van Patrick van Aanholt. Eerder werd bekend dat Paris Saint-Germain in de markt voor hem was maar die laten hem nu lopen. Ze kiezen nu waarschijnlijk voor de Braziliaan Alex Telles.

De Braziliaan speelt nu nog voor FC Porto. Volgens O Jogo naderen beide clubs een akkoord en is de hoofdpersoon in kwestie zelf al persoonlijk rond met de Parijzenaren.

Het Portugese medium schrijft dat PSG de transfer ter waarde van 25 miljoen euro volgende week wil afronden. Telles, dit seizoen maar liefst acht keer trefzeker als linksback, moet de transfervrije Layvin Kurzawa opvolgen. Van Aanholt was daarvoor ook in beeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.