Cambuur en De Graafschap reizen op 8 mei naar Utrecht voor kort geding

De voetbalclubs Cambuur en De Graafschap zullen volgende week vrijdag afreizen naar Utrecht om daar een kort geding aan te spannen tegen de KNVB. Beide clubs willen promoveren naar de Eredivisie en hopen dit bij de rechter te kunnen afdwingen.

De Graafschap en Cambuur vragen de rechter om in een spoedeisende zaak een snelle, voorlopige beslissing te nemen. De rechter geeft aan het einde van de zitting aan wanneer hij uitspraak doet. Dat zal binnen twee weken gebeuren.

De KNVB vroeg clubs vorige week om mee te denken over de promotie/degradatie-regeling. Zestien clubs stemden voor, negen waren tegen en negen clubs stemden niet. De KNVB besloot uiteindelijk toch om het zo te laten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer