PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Frankrijk roept Paris SG uit tot kampioen van de Lique 1’

In tegenstelling tot Nederland lijkt Frankrijk wel een kampioen uit te roepen. Het medium L’Équipe weet namelijk te melden dat PSG gekroond gaat worden. Met nog zeven wedstrijden te spelen heeft PSG een straatlengte voorsprong op de concurrentie, die nog maar zes duels tegoed hadden.

Het verschil van Paris Saint-Germain met nummer twee Olympique Marseille is liefst twaalf punten. Rennes is de nummer drie met achttien punten achterstand op de koploper. OM en Rennes gaan wel de Champions League in.

De Ligue 1 heeft volgens L’Équipe nu besloten om PSG tot kampioen uit te roepen. De huidige ranglijst wordt ook de eindstand. Dat betekent ook dat Amiens en Toulouse degraderen naar de Ligue 2. Lorient en Lens zouden dan hun plekken in de Ligue 1 innemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.