‘PSV-aanvaller heeft nieuwe club te pakken’

Bij PSV bakte Kostas Mitroglou er maar weinig van maar de Griekse aanvaller lijkt alweer te kunnen tekenen bij een nieuwe werkgever. Olympiakos Pireaus is namelijk in hem geinteresseerd.

Mitroglou komt bij PSV niet in aanmerking voor een langer verblijf en zijn oorspronkelijke werkgever Marseille zal gezien zijn volgend jaar aflopende contract inzetten op een definitieve breuk. Natuurlijk is er een kans dat de Franse club hem nog een laatste kans gunt, maar op dit moment ligt een vertrek meer voor de hand. Olympiakos is dus al geïnteresseerd.

Volgens Griekse media heeft Mitroglou wel trek in een terugkeer in zijn thuisland, waar hij zijn carrière wil afsluiten. De geroutineerde spits (32) ziet zowel deze zomer als volgend jaar een serieus moment om deze rentree tot stand te brengen. Het is aan de clubs om er financieel uit te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.