‘PSV beloont speler met een nieuw contract’

PSV heeft het contract van de 19-jarige Belgische doelman Maxime Delanghe verlengd tot medio 2023. PSV schrijft op het digitale thuis: “Maxime Delanghe is een talentvolle keeper van 18 jaar die eerder speelde in de jeugdopleiding van Anderlecht.

Daar keepte hij tot zijn 16e, waarna Delanghe ondanks aanbiedingen van zijn toenmalige club de overstap maakte naar PSV. Op de Academy in Eindhoven groeide Delanghe uit tot Belgisch international in de onder 19.”

De Eindhovense club noemt Delanghe ‘een belofte voor de toekomst’. Eerder liet de Belg tegenover media uit zijn thuisland al weten eerste doelman te willen worden bij PSV, waar hij volgend seizoen definitief aansluit in de Jong-ploeg.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer