PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan recorddeal gaan sluiten op de transfermarkt’

Volgens het medium The Liverpool Echo wordt PSV-spits Donyell Malen gelinkt aan het Engelse Everton. De 21-jarige aanvaller werd drie jaar geleden nog voor zo’n zes ton opgepikt bij Arsenal en zou nu ruim vijftig miljoen euro waard zijn.

Het is onduidelijk of Everton daadwerkelijk een recorddeal wil sluiten. Door de coronacrisis en zijn recente knieblessure heeft de club uit Liverpool mogelijk geen trek in het betalen van zo’n hoge transfersom, maar tegelijkertijd zal Brands ook weten dat PSV de Oranje-international voor een fors bedrag in de markt zal zetten.

Brands werd sinds zijn overstap naar Everton al vaker gelinkt aan PSV-spelers. Ook zou hij voor volgend seizoen Hirving Lozano (inmiddels Napoli) op de korrel hebben

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.