PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV getipt voor Eredivisie-speler’

Als het aan journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad zou leggen dan zouden AZ, Feyenoord en PSV er goed aan doen om deze zomer Mark Diemers over te nemen van Fortuna Sittard.

Gouka neemt Diemers op in zijn jaarelftal. “Waarom zou een topclub deze speler er niet gewoon bij pakken? Op Diemers kun je altijd rekenen. Hij zal de top niet sterker maken, maar het mooie is: hoogstwaarschijnlijk ook niet zwakker. Ideale twaalfde man voor clubs als Feyenoord, AZ en PSV.”

Diemers is dit seizoen opnieuw de grote man bij Fortuna Sittard. Zijn naam werd recentelijk al genoemd bij FC Groningen, maar ook vanuit China zou interesse zijn getoond. Qua transfersom lijkt hij voor iedere Eredivisie-topclub haalbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.