‘PSV-middenvelder trekt conclusie en wil zo snel mogelijk vertrekken’

Volgend seizoen staat Roger Schmidt voor de ploeg bij PSV. Er zal een frisse wind gaan waaien en het is nog maar de vraag voor welke spelers hij gaat kiezen. Zo is het zeer de vraag of de Mexicaanse middenvelder Erick Gutierrez gaat blijven.

De Eindhovenaren betaalden ongeveer 6 miljoen euro aan CF Pachuca voor de middenvelder en zijn eerste minuten in de Eredivisie waren zeer hoopgevend, maar daarna zakte Guti ver terug. Dit seizoen deed hij maar een kleine 290 minuten mee in de competitie en verder verpieterde hij op de bank.

Verschillende media in Mexico benadrukken dat de middenvelder het wel een beetje gehad heeft in de lichtstad van Nederland. Gutiérrez zou azen op een transfer en naar verluidt hebben Club América en Chivas uit zijn vaderland interesse om met hem aan de slag te gaan.

Eergisteren wendde Guti zich tot Twitter om te melden: “We gaan een moeilijke tijd door met zijn allen, maar ik wil mijn fans bedanken voor hun steun. Het was een moeilijk seizoen voor mij en ik had graag wat meer kansen gekregen… Ik beloof dat ik sterker terugkom!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.