‘PSV-aanvaller Bruma heeft transfermededeling voor zijn PSV’

Afgelopen zomer haalde PSV de Portugese aanvaller voor maar liefst 15 miljoen euro binnen. Een succes werd het niet. En mogelijk blijft de samenwerking tussen beide partijen beperkt tot slechts een seizoen.

Volgens de Turkse media heeft Armindo Bruma besloten dat hij wil luisteren naar een aanbieding van Galatasaray, mocht die er daadwerkelijk komen. Er wordt geschreven dat de Portugees met alle liefde terug wil keren bij Cim Bom Bom, waar hij – in tegenstelling tot in Eindhoven – wél succesvol is geweest. Naast Galatasaray worden ook Fenerbahçe en Toronto FC aan de flankspeler gelinkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.