PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-directie levert in, gesprekken met spelers’

De directie van PSV heeft besloten om een deel van hun salaris te gaan inleveren. Dit doen ze vanwege de coronacrisis. Algemeen directeur Toon Gerbrands bracht dit gisteren naar buiten in gesprek met Op1.

Het betaald voetbal gaat met de VVCS kijken naar spelerssalarissen tijdens de crisis. “Daar gaan wij niet op wachten, wij hebben die discussie al geopend”, onthulde Gerbrands. “Wat ik zelf in de hand heb is de directie, dus wij gaan in ieder geval twintig procent inleveren als directie van PSV. Ja, zolang we zonder publiek spelen.”

En de spelersgroep? “De spelers hebben het verhaal aangehoord”, aldus Gerbrands. Zo is aangegeven wat de impact voor PSV is en wat alle andere partijen, zoals supporters en sponsoren, doen in deze. “Volgende week hebben we een vervolggesprek.”

PSV incasseert harde klappen door de crisis. Het Eindhovens Dagblad schreef al dat de begroting mogelijk zakt tot veertig à 45 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.