‘PSV wil dubbelslag slaan bij FC Groningen’

PSV heeft haar vizier gericht op twee spelers van FC Groningen. Het gaat naar verluidt om Azor Matusiwa en Deyovaisio Zeefuik. Dat weet Eurosport te melden.

Zeefuik zou een potentiële opvolger van Denzel Dumfries kunnen zijn, aangezien de PSV-captain nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een stap hogerop. Zeefuik is volgens Eurosport ook in beeld bij het Engelse Southampton en het Franse Stade Reims. Serieuze concurrentie dus.

Eurosport schrijft over ‘serieuze gesprekken’ tussen Groningen en die twee laatste clubs, waardoor PSV achter de feiten aan lijkt te lopen. Toch zouden de Eindhovenaren het kunnen gooien op een aantrekkelijk ‘package deal’ voor FC Groningen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer