PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt concurrentie van Bordeaux in strijd om Groningen-speler’

Er is grote interesse voor Groningen-speler Azor Matusiwa. PSV is in hem geinteresseerd maar hebben de nodige concurrentie voor hem. Eerder werden PSV, Stade de Reims en FC Augsburg al gelinkt aan de middenvelder van FC Groningen, en nu zou ook Girondins de Bordeaux zijn oog hebben laten vallen op hem.

De club uit de Franse wijnstreek aast naar verluidt op een bescheiden transfersom, maar stelt FC Groningen wel een aanzienlijk doorverkooppercentage in het vooruitzicht.

De massale belangstelling voor Matusiwa werd ongeveer anderhalve week geleden voor het eerst aan het licht gebracht door Manu Lonjon, een doorgaans betrouwbare journalist van de Franse tak van Eurosport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.