‘PSV doet bod van tien miljoen euro op deze speler’

PSV is bereid om ver te gaan om Patrick van Aanholt over te nemen van Crystal Palace. De Eindhovenaren hebben daarom een bod op hem gedaan van maar liefst tien miljoen euro.

In de winterstop wimpelde Crystal Palace PSV tot twee keer toe af: technisch manager John de Jong ging tot maximaal 8,7 miljoen euro, maar dit was niet genoeg om de Engelsen te overtuigen van een verkoop.

De huidige nummer vier van de Nederlandse competitie wil dus echter van geen opgeven weten en volgens de laatste geruchten uit Engeland komt De Jong binnenkort al op de proppen met een bod van 10 miljoen euro. Het is onduidelijk of dit wél naar de smaak van The Eagles is, des te meer omdat ook Paris Saint-Germain wel oren heeft naar een samenwerking met Van Aanholt.

Overigens is de huidige berichtgeving op zijn minst opvallend te noemen, omdat PSV behoorlijk hard geraakt wordt door de coronacrisis. Zijn de Eindhovenaren wel in staat om 10 miljoen euro af te tikken?

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer