PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt afscheid van drie topverdieners’

PSV gaat binnenkort heel wat besparen op het salarisbudget. Ricardo Rodriguez, Daniel Schwaab en Kostas Mitroglou hebben namelijk te horen gekregen dat er voor hun geen toekomst meer is. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Om maar met de Griekse spits te beginnen, die wordt momenteel natuurlijk gehuurd van het Franse Olympique Marseille. Voor de coronacrisis kwam hij echter maar heel mondjesmaat in actie in de lichtstad van Nederland en dat betekent natuurlijk dat hij niet definitief ingelijfd zal worden.

Dan Schwaab, die het na drie seizoenen voor gezien hield bij PSV maar vervolgens toch terugkeerde. Het contract van de Duitser in het Philips Stadion loopt binnenkort af en wordt niet verlengd. Als laatste wordt Rodríguez momenteel geleend van AC Milan, maar het salaris van de Zwitser is niet op te hoesten voor de Eindhovenaren… en dus keert hij vermoedelijk terug naar het San Siro, al is het bijna zeker dat zijn toekomst niet bij de Rossoneri ligt.

De toekomst van Ibrahim Afellay is nog ongewis. Hij werd al snel gebombardeerd tot aanvoerder, maar speelt vrijwel nooit: “Het is ook de vraag op welke manier hij zelf denkt verder te gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.