‘Patrick van Aanholt kan droomtransfer maken’

Patrick van Aanholt maakt op het moment nog zijn minuten voor Crystal Palace maar daar zou zomaar eens verandering in kunnen gaan komen. PSV wil hem hebben maar ze hebben nu wel flinke concurrentie gekregen. Paris Saint-Germain is namelijk in hem geinteresseerd.

Vanuit Parijs kan Layvin Kurzawa een transfer maken en Van Aanholt is een van de spelers die in beeld is om hem te vervangen, zo melden bronnen rond de Bosschenaar”, zo schrijft het medium.

PSV wilde Van Aanholt in januari inlijven, maar stuitte op tegenwerking van Crystal Palace. Uiteindelijk werd Ricardo Rodríguez op huurbasis overgenomen van AC Milan. Ook de Zwitser is voor volgend seizoen een optie, maar gezien de dreigende bezuinigingen door de coronacrisis dreigt een langere samenwerking héél lastig te worden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer