‘PSV moet vrezen voor monsterbod van Manchester United’

Volgens het medium Manchester Evening News heeft Manchester United het voorzien op een speler van PSV. Het gaat naar verluidt om aanvaller Donyell Malen.

Hij beleefde met 25 wedstrijden, zeventien doelpunten en negen assists in alle competities een uitstekend seizoen. Half december sloeg het noodlot echter toe in de vorm van een zware knieblessure, waardoor de Oranje-international al geruime tijd buitenspel staat. Door de coronacrisis blijft de schade deels beperkt.

Volgens het regionale medium uit Manchester is de vorm van Malen opgevallen bij United. De Engelse topclub zou voor verschillende posities versterking ambiëren, waaronder de spitspositie. De PSV’er zou perfect passen in de profielschets van de club.

Het is niet bekend of Malen na een zware knieblessure al een toptransfer wil maken. PSV zal hem waarschijnlijk liever niet laten gaan, maar feit is ook dat dit een financiële meevaller zou betekenen na zware tijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.