‘PSV kan doelpuntenmachine ophalen voor slechts vijf miljoen euro’

PSV heeft de Uruguayaanse spits Jonathan Rodríguez in het vizier die speelt voor het Mexicaanse Cruz Azul. Hij lijkt haalbare kaart te zijn voor de Eindhovenaren want zijn transfersom is niet bijster hoog.

Volgens het medium SoyFútbol is de interesse van technisch directeur John de Jong in ieder geval serieus te noemen, al is het Italiaanse Cagliari (de werkgever van Gastón Pereiro) ook nog in de markt voor de goalgetter, die negen doelpunten heeft gemaakt en één assist heeft gegeven in tien wedstrijden in de Liga MX.

In de winter van 2019 betaalde Cruz Azul 3,5 miljoen euro aan Santos Laguna voor de toch al weer 26-jarige Rodríguez, maar de club kan nu een aardige winst maken op zijn speler. Men zou namelijk een vraagprijs hanteren van 4 tot 6 miljoen euro, en dat is natuurlijk wel haalbaar voor PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.