‘PSV wil zich versterken met doelpuntenmachine’

PSV heeft een nieuwe aanvalsleider in het vizier. Naar verluidt zijn de Eindhovenaren geinteresseerd in Jonathan Rodriguez. Een Uruguayaanse spits die speelt voor CD Cruz Azul. Dit weten diverse Zuid-Amerikaanse media te melden.

Voor die club staat zijn teller in 2020 al op 9 goals en 1 assist na 10 wedstrijden. Ook het Italiaanse Cagliari, waar Rodriguez zijn landgenoot Gaston Pereiro zou treffen, wordt aan hem gelinkt.

De 26-jarige Rodriguez kwam eerder al uit voor Penarol (Uruguay), SL Benfica (Portugal), Deportivo La Coruna (Spanje) en Santos Laguna (Mexico). In januari 2019 tekende hij bij Cruz Azul, dat zo’n 3.5 miljoen euro voor hem betaalde. Het is niet bekend hoeveel Cruz Azul nu voor zijn topscorer zal vragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.