‘PSV harkt tot 15 miljoen binnen met deze uitgaande transfer’

PSV wil zich deze zomer graag definitief gaan versterken met Ricardo Rodriguez. Zijn club AC Milan wil hem graag bertrekken in een ruildeal met Denzel Dumfries. Maar er is wel een obstakel.

Donderdagavond kwam een potentiële ruiltransfer plus een miljoenenbedrag voor PSV al ter sprake in de Zwitserse media. Ook Calciomercato maakt daar nu melding van. Het Italiaanse medium schrijft dat er een fors verschil tussen beide spelers zit: AC Milan zou bij zo’n deal tien tot vijftien miljoen euro moeten toevoegen.

In deze coronacrisis is dat natuurlijk geen misselijke investering, maar het lijkt niet onhaalbaar voor AC Milan. Toch duurt het nog even voordat de kwestie daadwerkelijk in de praktijk komt. Pas na de coronacrisis zou er een klap op gegeven moeten worden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer