‘PSV-aanvaller zorgt voor grote paniek in Frankrijk’

PSV huurt dit seizoen de Griekse spits Kostas Mitroglou van Olympique Marseille. Een succes is de samenwerking niet gebleken. Daarom zullen de Eindhovenaren hem waarschijnlijk weer terug gaan sturen naar zijn werkgever.

Mitroglou keert terug naar Olympique Marseille, maar de kans is klein dat de Franse club er trek in heeft om zijn laatste contractjaar uit te betalen. Een definitief vertrek geniet de voorkeur.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Mitroglou heeft duidelijk niet meer de topvorm van weleer en heeft daarnaast een gigantisch salaris waardoor clubs, zeker in dit coronatijdperk, niet happig zijn. Daar komt nog eens bij dat Marseille een flink percentage aan doorverkoop moet ophoesten en dus zal de transfersom extra hoofdbrekens opleveren, zo weet Le10Sport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.