Nicolas Isimiat-Mirin droomt van terugkeer bij PSV

Nicolas Isimiat-Mirin was bij PSV een publiekslieveling. Momenteel speelt hij op huurbasis voor het Franse Toulouse. “Ik heb nog geen afscheid kunnen nemen in het stadion, maar ik zal ook nooit afscheid kunnen nemen van PSV. Het is onderdeel van mijn leven en ik hoop ooit weer in Eindhoven te zijn”, vertelt Isimat in een Skype-gesprek met PSV TV.

“k heb veel liefde gekregen van de fans, dat waardeer ik heel erg. Ik zou heel graag terugkeren in Eindhoven en omgeving. Helemaal als ik klaar ben met mijn carrière. Nederland is een heel mooi land om te wonen. Ik zou in ieder geval terug willen keren in Brabant.”

Dit jaar verhuurt Besiktas Isimat aan Toulouse, maar door het coronavirus zit de goedlachse mandekker vooral thuis. “Ik probeer gitaar te leren spelen. En nee, je hoeft niet te vragen of ik een stukje wil spelen. Verder zit ik veel op mijn telefoon en bel ik met familie. Ik lees wat boeken en doe veel push-ups. Ik praat ook veel met mijn vrouw, dus dat is goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.