PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig Ajax en PSV-speler staat voor terugkeer in de Eredivisie’

Volgens het Turkse medium Fotomac staat Ismael Aissati voor een terugkeer in de Eredivisie. FC Twente zou namelijk geinteresseerd zijn in zijn diensten.

Op dit moment komt de middenvelder nog uit voor het Turkse Yukatel Denizlispor, maar hij zou graag terug willen naar Nederland. FC Twente zou voor hem een terugkeer op het oude nest betekenen. In het seizoen 2006-2007 kwam Aissati op huurbasis uit voor de Tukkers.

Aissati werd in Nederland bekend bij PSV, waar hij na zijn debuut een stormachtige ontwikkeling doormaakte. Die ontwikkeling stagneerde echter. Later kwam hij naast Twente uit voor Ajax, Vitesse en een aantal buitenlandse clubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.