‘Tottenham wil twee PSV-spelers en twee Ajacieden overnemen deze zomer’

De Engelse grootmacht Tottenham Hotspur wil deze zomer flink gaan huishouden in de Eredivisie. Ze hebben namelijk twee spelers van Ajax en twee spelers van PSV op het oog.

Namens de Amsterdammers zijn doelman André Onana en middenvelder Donny van de Beek met rood omcirkeld. Voor laatstgenoemde heeft de leiding al meermaals contact gelegd in de afgelopen twaalf maanden en de hoop op een deal is er nog steeds, ondanks de herhaaldelijke speculaties rond Real Madrid.

Ook Onana heeft de Londense interesse gewekt, maar ook PSV kan rekenen op de belangstelling. Zowel rechtsback Denzel Dumfries als aanvaller Donyell Malen staat hoog op het wensenlijstje. Mogelijk is laatstgenoemde een concrete optie indien Harry Kane daadwerkelijk een toptransfer maakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.