Uitspelen van de competitie? ‘Wij zouden met PSV, Ajax en Feyenoord hebben besloten om te stoppen’

Als Jorien van den herik nog steeds de grote baas was geweest van Feyenoord dan had hij samen met Ajax en PSV hebben besloten om de competitie te annuleren. Dit zegt hij in een gesprek met het weekblad Voetbal International.

“Uiteraard zouden wij in het PAF-overleg met PSV, Ajax en Feyenoord hebben besloten te stoppen met voetballen. Er kan nu niet gevoetbald worden en dat blijft voorlopig niet kunnen”, zegt Van den Herik in het weekblad. “Wij hadden in onze tijd de nodige druk op de KNVB uitgeoefend en de kleinere clubs waarschijnlijk wat bewerkt om met ons mee te gaan. Zo ging dat vroeger. De dreiging van de UEFA om Europese tickets eventueel af te pakken, had ik in elk geval nooit geaccepteerd.”

Van den Herik vindt dat de KNVB nu zijn oren laat hangen naar de UEFA. “Ze schuiven beslissingen voor zich uit en voeren daarvoor louter drogredenen aan. De KNVB verschuilt zich achter de UEFA en de FIFA. Die kunnen wel zeggen dat je de competities moet uitspelen, maar dat bepalen wij in Nederland toch echt helemaal zelf”, aldus Van den Herik, die sinds 2006 geen voorzitter van Feyenoord meer is.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer