‘De Oude Dame versterkt zich met nieuwe Arjen Robben’

Juventus heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Dejan Kulusevski (19). Hij komt voor 35 miljoen euro over van Atalanta Bergamo. Volgens de Zweedse bondscoach Janne Andersson heeft de oude dame daar goed aan gedaan, want hij ziet gelijkenissen met Arjen Robben.

“Met zijn snelheid, balcontrole en afronding zie ik gelijkenissen met Robben”, vertelt de bondscoach van Zweden aan La Gazzetta dello Sport over de linksbenige rechtsbuiten, die op dit moment nog is verhuurd aan Parma.

In november debuteerde Kulusevski voor Zweden. “Dejan zit er nog niet lang bij, maar heeft al laten zien dat hij geweldig veel talent heeft. Als hij zo doorgaat, zal hij nog jaren in de Zweedse ploeg spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.