‘PSV komt snel met nieuws voor seizoenkaarthouders’

De competitie ligt op dit moment stil en het is nog maar zeer de vraag of deze nog hervat gaat worden. En dat heeft natuurlijk de nodige gevolgen voor de seizoenkaarthouders. PSV treed binnenkort naar buiten met nieuws hierover.

Het Eindhovens Dagblad maakt vandaag bekend: “PSV schrijft de eigen seizoenkaarthouders pas op zijn vroegst na volgende week aan over de verlenging van hun tickets voor voetbaljaar 2020-2021. Normaal gesproken gebeurt dat al eerder, maar er is op dit moment door de uitbraak van het coronavirus nog weinig met enige zekerheid te zeggen over het vervolg van het lopende seizoen en ook niet over de komende jaargang. Virologen voorspellen al dat er nog geruime tijd zonder publiek moet worden gespeeld. De Eindhovense club houdt zich echter vooralsnog vast aan feiten en die zijn dat het kabinet betaald voetbal voorlopig tot 1 juni heeft verboden.”

Op 8 maart speelde PSV zijn laatste competitiewedstrijd (tegen FC Groningen) en sindsdien ligt de voetbalwereld op zijn gat: “Het is voor de club lastig om voor de periode daarna plannen te maken. PSV trekt momenteel in het overleg over even­tuele compensatieregelingen voor de resterende thuiswedstrijden van dit seizoen (vijf stuks) samen op met de andere eredivisieploegen. De club gaf eerder al wel het signaal af dat een seizoenkaart na de huidige lockdownperiode sowieso niet duurder wordt dan deze al was.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer