‘PSV-icoon gelooft in mooie transferstunt van cluppie’

PSV-icoon Willy van de Kerkhof verwacht dat PSV aankomend seizsoen hoge ogen gaat gooien met de nieuwe trainer Roger Schmidt. Hij denkt ook dat sterkhouder Denzel Dumfries behouden blijft voor de club.

In De Telegraaf haalt Van de Kerkhof allereerst Schmidt aan. “Hij doet me denken aan de coach van Atletico Madrid, Diego Simeone. Strak georganiseerd, agressief. Maar dan de aanvallende variant. Denzel Dumfries? Hij blijft”, aldus Van de Kerkhof.

“Ik verwacht niet dat er iemand weggaat, nu deze crisis zo’n impact zal hebben op de transfermarkt. Ik denk dat hij er ook verstandig aan doet te blijven. Alles is nu onzeker en hij moet spelen met het oog op het verplaatste EK”, voegt Van de Kerkhof toe.

Zijn naam werd eerder gelinkt aan Engelse en met name Italiaanse topclubs. Vooral AC Milan kwam al vaak ter sprake.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.