Mark van Bommel: ‘Vier clubs hebben zich voor mij gemeld’

Na zijn ontslag bij PSV heeft Mark van Bommel over belangstelling niet te klagen. Vier clubs zouden namelijk interesse in hem hebben getoond. Maar de Limburger was niet van plan om tussentijds te gaan instappen bij een club.

“Ik wil graag door als trainer. Ik zou graag in Duitsland werken en Engeland zou ook niet verkeerd zijn. Maar ik stap niet halverwege een seizoen in. Ik wil graag een hele voorbereiding doen en mijn idee in de ploeg slijpen”, laat Van Bommel weten aan Veronica Inside. Over alle berichtgevingen aangaande zijn vertrek bij PSV is hij duidelijk. “Er is zoveel onzin geschreven in de kranten. Het heeft geen zin om daar constant op te reageren. Dan blijf je bezig.”

Het verhaal van Johan Derksen over kapsalons en pizza’s als sportmaaltijd, ontkent Van Bommel. “Johan zit vaak goed, maar het kapsalon-verhaal is niet waar”, aldus de oefenmeester, die beseft dat er momenteel belangrijkere zaken spelen. “Laten we hopen dat het Coronavirus snel weg is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.