Mark van Bommel: ‘Johan Derksen zit vaak goed, maar dat is niet waar’

Mark van Bommel werd een paar maanden geleden ontslagen als trainer van PSV. Na zijn ontslag lag hij wekenlang bij de media onder een vergrootglas. In gesprek met Veronica Inside zegt hij nu: “Er is zoveel onzin geschreven in de kranten. Het heeft geen zin om daar constant op te reageren. Dan blijf je bezig.

” Johan Derksen zei dat Van Bommel ontslagen was omdat hij zijn spelers toestond om pizza’s en kapsalon te eten als sportmaaltijd: “Johan zit vaak goed, maar het kapsalon-verhaal is niet waar.”

De oud-international van Oranje wil graag door als trainer en de Bundesliga en de Premier League hebben zijn voorkeur: “Maar ik stap niet halverwege een seizoen in. Ik wil graag een hele voorbereiding doen en mijn idee in de ploeg slijpen. Er hebben zich binnen vier dagen na mijn ontslag al vier clubs bij Mino Raiola gemeld, maar ik wil niet tussentijds instappen. En momenteel zijn er belangrijkere zaken dan voetbal.”

Derksen liet gisteren in de uitzending van VI weten: “Ik heb me nogal druk gemaakt over de wijze waarop Van Bommel ontslagen werd bij PSV. Hij is als de grote schuldige, de grote boosdoener neergezet. Ik vond dat de directie van PSV veel te snel die beslissing genomen heeft. Ik vind het ook ongehoord dat op die manier de carrière van een PSV-icoon om zeep geholpen is. Als Van Bommel de tijd had gehad om uit te groeien tot een trainer, was zijn volgende club waarschijnlijk Bayern München geweest. Nu moet je weer helemaal van vooraf af beginnen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer