PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FIFA: ‘De transfermarkt blijft gesloten op 1 juli’

De transfermarkt zal dit jaar niet op 1 juli opengaan. Dit zegt Emilio García Silvero, juridisch directeur van de FIFA, aan in een interview met het Spaanse medium AS.

Onduidelijk is nog wanneer er wel weer transfers mogelijk zijn. “Er kunnen meerdere periodes zijn”, zo geeft hij aan. “Het hangt allemaal samen met het begin en einde van iedere competitie. Het is de bedoeling dat de transfermarkt sluit net na het begin van iedere competitie, maar die periodes hoeven niet samen te vallen.”

Het is zelfs mogelijk dat er komend seizoen drie transferperiodes zullen zijn. Dat gaf James Kitching van de FIFA aan tegenover ZDF. “Hier kunnen we flexibel in zijn, zolang de totale periode niet meer dan 16 weken in beslag neemt”, zei hij daarover.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.