PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ryan Babel speelt volgend seizoen voor Feyenoord of PSV’

Een bizar gerucht vandaag in de Turkse media. Ryan Babel zou namelijk in gesprek zijn met zowel Feyenoord als PSV voor een transfer. Op het moment speelt de aanvaller op huurbasis voor Ajax die hem waarschijnlijk niet definitief gaat overnemen van Galatasaray.

Volgens Spor Arena zou Babel zelf wel al hebben aangegeven te hopen op een verlengde periode in de Johan Cruijff Arena. Maar mogelijk dienen zich dus hele andere opties voor de Oranje-international aan, want Fanatik claimt te weten dat er reeds telefonische gesprekken zijn geweest met rivalen PSV en Feyenoord.

Logischerwijs moet het bericht met meer dan een korreltje zout genomen worden, maar wellicht zien de Eindhovenaren en Rotterdammers in de ervaren Babel wel een relatief goedkope optie voor als extra voorhoedespeler..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.