‘Roger Schmidt wil geen gebruik maken van oudgediende bij PSV’

Het ziet ernaar uit dat Jeroen Zoet volgend seizoen niet meer zal terugkeren bij PSV onder de lat. Volgens Voetbal International kan de sluitpost namelijk op weinig toekomst rekenen in Eindhoven.

Het medium schrijft: “Het was misschien wel de meest opvallende huurovereenkomst van het seizoen. Jeroen Zoet vluchtte naar FC Utrecht nadat hij bij PSV zijn plek onder de lat was verloren aan Lars Unnerstall. In beeld blijven voor de EK-selectie van Oranje was de reden dat Zoet Eindhoven op tijdelijke basis verliet.”

“Waar de toekomst van de goalie na dit seizoen ligt, is nog onduidelijk. Dat de nieuwe Duitse coach Roger Schmidt voor zijn landgenoot Unnerstall kiest, lijkt voor de hand te liggen. In dat geval zal Zoet zeer waarschijnlijk zijn heil elders zoeken”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.