‘Leicester City moet 60 miljoen betalen voor deze PSV-speler’

Leicester City gaat deze zomer opzoek naar een spits. Jamie Vardy begint met zijn 33 jaar al aardig op leeftijd te raken en daarom willen ze alvast een vervanger halen. Ze hebben hiervoor Donyell Malen op het oog.

Ondanks het feit dat de jonge international van het Nederlands elftal liefst 60 miljoen euro zou moeten kosten.

Men vindt Malen de ideale kandidaat voor Leicester door zijn doelgerichtheid, zijn jonge leeftijd, zijn kennis van het Engelse voetbal (hij maakte onderdeel uit van de jeugdopleiding van Arsenal), zijn ervaring in Europa en de vergelijking die je misschien wel kunt trekken met Vardy: op wie de PSV’er wel een beetje lijkt met zijn postuur en snelheid.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer