‘Jeremain Lens staat open voor terugkeer in de Eredivisie’

De kans is groot dat aanvaller Jeremain Lens deze zomer terugkeert in de Nederlandse Eredivisie. De 32-jarige vleugelaanvaller speelt voor Besiktas maar kan op veel belangstelling rekenen. Zelf ziet hij het ook wel zitten om terug te keren naar Nederland.

Sinds de uitbraak van het coronavirus verblijft Lens in Nederland en dat wil hij graag zo houden. In gesprek met het Turkse medium Fanatik vertelt hij: “Ik wil nu ook mijn voetbalcarrière in mijn eigen land voortzetten. Er zijn ook aanbiedingen van Nederlandse clubs. Ik wil op dit moment graag dichtbij mijn familie zijn.”

Om welke clubs het gaat, wordt niet vermeld. De afgelopen tijd werd Lens aan clubs als Feyenoord, PSV en AZ gelinkt. Lens heeft bij Besiktas een doorlopend contract, maar hij gaat ervan uit dat de Turken willen meewerken. “Ik verwacht begrip van Besiktas voor een transfer.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer