‘FC Barcelona geeft groen licht voor PSV-transfer’

De directie van FC Barcelona zou intern groen licht hebben gegeven om Donyell Malen deze zomer over te nemen van PSV. Dit is best opvallend te noemen omdat de aanvaller op het moment aan het herstellen is van een zware knieblessure.

Op dit moment gaat de aandacht vooral uit naar grote namen als Lautaro Martínez (Internazionale) en Neymar (Paris Saint-Germain). De Catalanen denken Malen voor circa dertig miljoen euro te kunnen aantrekken en dat is gezien de huidige situatie misschien wel heel acceptabel te noemen.

FC Barcelona zou intern al permissie hebben gegeven om een gok te wagen met Malen, aldus Don Balón. Mogelijk zinspeelt de clubleiding op een vertrek van Antoine Griezmann en een toekomst zonder Luis Suárez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.