‘Hirving Lozano ziet waarde flink dalen tijdens rampjaar’

Afgelopen zomer verruilde Hirving Lozano PSV voor Napoli. De Italiaanse club betaalde maar liefst 42 miljoen euro voor hem maar een succes werd de overgang niet. Zijn transferwaarde is inmiddels dan ook flink gekelderd.

Lozano staat nog tot medio 2024 op de loonlijst in Napels. Echter, zijn transferwaarde zou inmiddels nog maar 35 miljoen euro bedragen. Het is zelfs maar de vraag of clubs dat betalen na een slecht debuutseizoen bij Napoli gecombineerd met de gevolgen van de coronacrisis.

El Mundo Deportivo geeft wel aan dat er voldoende opties zijn. Atlético Madrid, Valencia en Sevilla worden genoemd als geïnteresseerde opties vanuit Spanje. Ook het Engelse Everton zou de oud-PSV’er op het wensenlijstje hebben gezet.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer