‘Diverse topclubs willen gaan hamsteren bij PSV’

Er lopen bij PSV een aantal spelers rond die zeer interesssant zijn te noemen voor een aantal gerenomeerde clubs in Europa. The Athletic, een doorgaans goed geïnformeerd Brits medium, schrijft dat Premier League-clubs willen hamsteren bij clubs als PSV, RB Leipzig en FC Porto.

Deze clubs zou op de transfermarkt verzwakt zijn nu de inkomsten in de voetballerij hard teruglopen. PSV heeft een aantal interessante spelers rondlopen. Met name Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren worden vaak gelinkt aan grote clubs in het buitenland. Donyell Malen zou eveneens een grote kans maken als we het geruchtencircuit volgen, al is hij zoals bekend herstellende van een zware knieblessure.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer