‘Zaakwaarnemer Mino Raiola werkt aan waanzinnige PSV-transfer’

Volgens het Spaanse medium Defensa Central is zaakwaarnemer Mino Raiola bezig om zijn client Donyell Malen naar Real Madrid te brengen. Helemaal opvallend omdat hij al maanden niet speelt vanwege een zware blessure.

De bovengenoemde website meldt ook dat Arsenal geïnteresseerd is. De Gunners zouden zelfs bereid zijn om 56 miljoen euro te betalen voor hun doelwit, maar dat lijkt sterk. In de zomer van 2017 verruilde Malen Londen namelijk voor Eindhoven voor slechts 600.000 euro…

Raiola zou nu dus contact opgenomen hebben met de clubleiding van Real om te pijlen of De Koninklijke misschien ook interesse heeft. De Madrilenen gaan vermoedelijk wel op zoek naar een nieuwe spits, omdat Luka Jovic niet voldoet, maar hebben nog niet geantwoord…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.