‘PSV heeft duidelijke boodschap voor voormalig topspeler’

De Braziliaanse doelman Heurelho Gomes heeft deze week te kennen gegeven open te staan voor een terugkeer bij zijn oude club PSV. De 39-jarige doelman speelt nu nog bij Watford maar zal in die hoedanigheid niet meer zijn opwachting maken.

PSV-watcher Robin Jongmans van De Telegraaf is duidelijk: “Vanwege zijn leeftijd, is het uitgesloten dat hij als goalie terugkeert bij PSV, dat met Lars Unnerstall, de terugkerende Jeroen Zoet en Robbin Ruiter voor komend seizoen nog drie keepers onder contract heeft staan.”

“Wel is PSV voornemens contact op te nemen met Gomes. De club houdt de contacten met spelers, die veel voor de club hebben betekend, graag warm. Zijn naam staat op het lijstje om te praten over een eventuele rol binnen of vóór PSV”, aldus Jongmans over Gomes, die eerder werkte met John de Jong en Guus Hiddink.

Zoals bekend mag keeperstrainer Ruud Hesp vertrekken bij PSV. Of Gomes voor die rol in beeld is, is onduidelijk. “Gomes gaf zelf aan het te zien zitten om als ambassadeur van PSV in Brazilië aan de slag te gaan, zoals Carlos Salcido in Mexico. Een dergelijke rol zal PSV op zijn minst zien zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.