“Als hij zijn contract ook inlevert bij PSV, is het een grote jongen”

De samenwerking tussen PSV en Derrick Luckassen is weinig succolvol te noemen. De verdediger sprak dan ook uit niet meer te willen terugkeren bij de Eindhovenaren. Sinds het begin van dit seizoen wordt hij verhuurd aan Anderlecht.

“Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer”, zo liet Luckassen weten in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien.”

Luckassen ligt nog twee jaar vast bij PSV, maar lijkt dus niet terug te willen. Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging PSV, reageert verbolgen tegenover het Eindhovens Dagblad. “Als hij zijn contract ook inlevert, is het een kerel.”

Overigens hoopt PSV komende zomer nog miljoenen te incasseren voor Luckassen, die vorig seizoen al werd verhuurd aan Hertha BSC.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer