‘PSV gaat strijd aan met Barca voor topspeler van AA Gent’

PSV wil zich graag gaan versterken met het grootste talent uit de Belgische competitie. Ze hebben namelijk hun vizier gericht op Jonathan David. Een spits die speelt voor AA Gent en daar veel indruk maakt.

Er is echter flinke concurrentie, want volgens het Spaanse El Mundo Deportivo is FC Barcelona op het spoor van gekomen van David en de interesse zou zelfs concreet zijn. De aanvaller geniet volgens de Spaanse krant ook interesse van Bayern München, FC Porto, Arsenal en Everton.

Een jaar geleden was FC Porto ook al geïnteresseerd in David. Een bod van zes miljoen euro werd toentertijd echter geweigerd. David wil graag naar de Bundesliga en het is twijfelachtig of hij een overstap naar Barcelona nu al ziet zitten. De aanvaller liet eerder al verstaan dat een sportief project belangrijk is en dat hij wil spelen, maar wat als hij naast Lionel Messi kan trainen en spelen? Bovendien kan Barça zonder problemen de gevraagde 25-30 miljoen euro op tafel leggen. Of PSV een optie is voor David, is onduidelijk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.