‘Roger Schmidt laat PSV stunten op de transfermarkt’

Volgend seizoen staat Roger Schmidt aan het roer bij PSV. Hij heeft grote ambities bij de Eindhovenaren en zijn wensen liegen er dan ook niet om. Hij heeft zijn lijstje met versterking inmiddels ingeleverd bij technisch directeur John de Jong.

De Eindhovenaren worden opeens in verband gebracht met absolute toptalenten, en waar rook is is vuur. Een tijdje geleden onthulden de Braziliaanse media bijvoorbeeld dat de Eredivisie-topclub Kaio Jorge (Santos) naar de lichtstad van Nederland wil halen. Dat dat ook daadwerkelijk gebeurt lijkt een utopie, omdat de achttienjarige Braziliaan liefst 60 miljoen euro kost, en bovendien heeft Juventus zich al aan het front gemeld voor de jongeling. Maar het laat wel zien dat PSV ambitieus is.

In dat licht kunnen we ook de interesse voor een samenwerking met Pepê (Eduardo Gabriel Aquino Cossa) zien. Volgens Globoesporte hebben Bayern München, AS Roma, Real Valladolid en Ajax de voetballer van Grêmio op de korrel, maar PSV zou al een bod van 15 miljoen euro op hem hebben uitgebracht.

Algemeen directeur Toon Gerbrands liet een tijdje geleden al weten dat de komst van Schmidt als een soort katalysator werkt op de transfermarkt: “Ik begrijp dat John de Jong die signalen af en toe al opvangt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.