PSV-verdediger sneert naar Van der Vaart: “Hij heeft lang bij Ajax gezeten”

Analist en voormalig voetballer is geen fan van de voetballer Timo Baumgartl. Hij heeft hem dan ook een aantal keer bespot in het programma Studio Voetbal.

“Ik heb dat toen zelf niet echt meegekregen, maar andere spelers hebben me er wel over verteld. Ik had al vrij snel door dat hij spelers snel en hard bekritiseert”, reageert de Duitser in Voetbal International. “Zo zijn de Nederlanders, hard en direct. Ze zeggen wat ze denken. Misschien baalde hij er nog een beetje van dat wij van hem gewonnen hadden toen hij nog bij Hamburger SV zat.”

Baumgartl vervolgt: “Iedereen mag zeggen wat hij wil. We leven in een vrij land. Ik heb geleerd dat je alleen van gedachten moet wisselen met mensen die je vertrouwt en die objectief zijn. Ik weet niet of Van der Vaart altijd objectief is, want hij heeft lang bij Ajax gezeten. Dus ik neem het allemaal niet te serieus.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.