‘Portugees Bruma verbaast met bizar standpunt over PSV’

Een tijdje geleden zei de zaakwaarnemer van de Portugese vleugelaanvaller Bruma dat zijn speler er alles aan wil doen om de fans van de Eindhovenaren iets te geven. Maar achter de schermen blijken de kaarten heel anders te zijn geschud.

Volgens de Turkse media is de Portugees namelijk zeer teleurgesteld in de Eindhovenaren. Hij zou namelijk op meer steun hebben gerekend en vindt naar verluidt dat hij niet genoeg kansen heeft gekregen om zich te bewijzen. Daarom is het opeens mogelijk dat hij in de aankomende zomer een bliksemtransfer maakt.

De website Star schrijft vandaag dat het best eens zo zou kunnen zijn dat Bruma binnenkort terugkeert naar zijn oude werkgever Galatasaray. Hij zou in ieder geval richting Istanbul gecommuniceerd hebben dat hij daarvoor openstaat…

Wel is het natuurlijk zo dat PSV liefst 15 miljoen euro betaalde aan het Duitse RB Leipzig om met de Portugees aan de slag te mogen gaan. Het lijkt sterk dat Cim Bom Bom dat voorbeeld wil volgen: wordt Bruma verkocht, dan lijden de Eindhovenaren vermoedelijk een megaverlies.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer