Heurelho Gomes zint op terugkeer bij PSV

Heurelho Gomes lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen als speler van Watford. De 39-jarige speler lijkt een terugkeer bij PSV wel te zien zitten, al dan niet als doelman.

Op de website van PSV zegt Gomes nog ‘geen idee’ te hebben hoe zijn toekomst eruit zal zien. “Ik beslis ergens in de komende maanden. Dat hangt ook af van wat er op mijn pad komt”, aldus de Braziliaan. “Als clubs als Watford of PSV nog een beroep op me willen doen, is nee zeggen een stuk moeilijker.”

Gomes wil na zijn loopbaan graag spelersbegeleider worden, maar ook een rol binnen PSV lijkt hem wel wat. Een trainersrol daarentegen… “Zeg nooit nooit, maar ik verwacht niet dat ik op het veld terugkeer. Een rol bij PSV? Nou, ik zou na mijn carrière graag dichter bij PSV komen te staan. Als PSV-ambassadeur bijvoorbeeld, een beetje wat bijvoorbeeld Carlos Salcido nu in Mexico doet. “

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.