PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan zes miljoen euro vangen voor grote miskoop’

Anderhalf jaar geleden was PSV uiterst content met het winnen van de handtekening van de Mexicaan Érick Gutiérrez. De Eindhovenaren betaalden maar liefst 8 miljoen euro voor de middenvelder maar een succes werd het nooit.

Dit seizoen komt de middenvelder maar héél mondjesmaat in actie en het begint er meer en meer op te lijken dat hij in de aankomende zomer een transfer gaat maken. De Mexicaanse media, bijvoorbeeld de website Futbol Total, reppen vandaag van belangstelling van Club América, de voormalige werkgever van Ajacied Edson Álvarez.

De topclub uit de Liga MX heeft best wat te besteden en zou 6 miljoen euro overhebben voor de handtekening van Gutiérrez. Dat lijkt op dit moment wel de hoofdprijs voor de international van Mexico: méér zit er in ieder geval niet in het vat voor technisch manager John de Jong van PSV.

Het is echter de grote vraag hoeveel de Eindhovenaren precies overhouden van dit bedrag. Vermoedelijk ligt er immers nog een regeling op tafel met CF Pachuca, de club die Gutiérrez opleidde. Heeft die partij recht op een (flink) percentage, dan lijdt PSV sowieso verlies op Gutiérrez.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.