Mart van den Heuvel stopt na twaalf jaar als teammanager

Teammanager Mart van den Heuvel stopt na dit seizoen met zij functie bij PSV. Dit meldt de Eindhovense club via haar website. Hij zal nog wel aan de club verbonden blijven.

Zo zal hij zijn opvolger ondersteunen, inwerken en blijft hij enkele taken vervullen rondom het teammanagement van het eerste elftal. Bas Roorda is aangesteld als zijn vervanger. De oud-doelman van PSV vervult deze functie al jaren bij FC Groningen.

Voor keeperstrainer Ruud Hesp, videoanalist Wim Rip, fysiotherapeut Falk Louwers en videoanalist Jean-Paul Boomgaart komt een einde aan hun dienstverband bij PSV. De contracten van Hesp en Rip lopen af en worden niet verlengd, terwijl de contracten van Louwers en Boomgaart zijn opgezegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.