‘Hand Roger Schmidt nu al zichtbaar: nieuwe ingreep bij PSV’

Roger Schmidt is vanaf volgend seizoen de trainer van PSV. Hij werkt al hard aan de samenstelling voor het volgende seizoen en daarin moest Daniel Schwaab alvast het schip ruimen. Ook gaat er iets in de technische staf veranderen.

Het Algemeen Dagblad bericht: “PSV neemt na dit seizoen afscheid van Ruud Hesp. Het aflopende contact van de keeperstrainer wordt niet verlengd. Hesp (54) werkt sinds 2013 bij de A-selectie van PSV en begon destijds onder hoofdtrainer Phillip Cocu. Hij werkte vanaf dat moment met onder anderen Jeroen Zoet, die international werd bij Oranje.”

Geheel verrassend is dat niet getuige de ontwikkelingen van dit seizoen. “Dit seizoen verloor Zoet zijn plek bij PSV en botsten de keeper en de keeperscoach met elkaar. Zoet keept intussen op huurbasis bij FC Utrecht.” Het is nog onduidelijk of laatstgenoemde onder Schmidt weer in aanmerking komt voor een nieuwe kans.

Videoanalist Wim Rip heeft ook te horen gekregen dat zijn toekomst niet bij PSV ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.